1 травня 2023 16:43
1

Коментатор виділив гравця, який перевернув хід матчу "Металіст" – "Динамо"

Коментатор Віктор Вацко в ефірі програми "Вацко on air" виділив футболіста, вихід якого перевернув гру "Металіст" - "Динамо".


"Гравець, якого я хочу виділити в цьому турі, гравець якого багато критикували - це лівий вінгер "Динамо" Владислав Кабаєв. Динамівці грали проти "Металіста", вони контролювали матч, домінували, створювали моменти, але забити не могли. На другий тайм Шовковський випустив Кабаєва замість Волошина на лівий фланг атаки. І в принципі Кабаєв перевернув гру. В дебюті другого тайму він спровокував червону картку для Романюка, який фолом зірвав вихід Кабаєва сам на сам з воротарем "Металіста". Потім Кабаєв міг забивати сам, але з лінії порожніх воріт мя’ч вибив захисник "Металіста". І вже через кілька секунд ідеальним асистом зліва вивів на порожні ворота Ваната, якому тільки ногу потрібно було підставити, щоб забити. Це була перша гольова Кабаєва з часу переходу в "Динамо".


"Динамо" обіграло одного з аутсайдерів чемпіонату 3:1. Окрім Ваната, який забив вже 9-й м’яч у сезоні, відзначились захисники - Сирота і Вівчаренко, для якого це був перший гол в УПЛ. Чому я на цьому акцентую увагу? Молоді українські футболісти: активні, грають, забивають. Ми часто критикуємо їх, але є моменти, коли є всі підстави їх похвалити".

Удаление перевернуло ход матча, а этот тип только портит игру Динамо.