24 квітня 2023 10:55
1

Геннадій БУТКЕВИЧ: "У Калитвинцева безстроковий кредит довіри. Побоююсь, щоб його не запросили у "Динамо" або у збірну"

Президент "Полісся" Геннадій Буткевич прокоментував клубній пресслужбі призначення Юрія Максимова на посаду спортивного директора та кредит довіри до головного тренера Юрія Калитвинцева.


- До 21 квітня в команді не було офіційної позиції "спортивний директор". Чому вона з’явилася та яка зона відповідальності Юрія Максимова?


- Все правильно. У найближчому майбутньому клуб продовжить поповнюватися висококваліфікованими фахівцями. Для мене ключовим в запрошенні Юрія Вільовича є те, що він бачив футбол як гравець і як тренер. Саме цей досвід допоможе йому готувати нових зірок футболу.


- Основне завдання Юрія Вільйовича - це підготовка молодого покоління?


- В мене великі плани на побудову системи дитячо-юнацьких шкіл та академії "Полісся". Саме цей напрямок очолив Юрій Максимов.


- Тобто, якщо сказати коротко про зони відповідальності у команді, то Юрій Максимов - це дитячо-юнацький футбол, а Юрій Калитвинцев - це перша команда. Так?


- Хочу наголосити, що у Юрія Калитвинцева безстроковий кредит довіри від мене. Це дуже досвідчений спеціаліст. Навіть трохи побоююсь, щоб його не запросили у "Динамо" або у збірну. Впевнений, що у найближчому майбутньому Юрій Калитвинцев на чолі "Полісся" буде боротися за вихід у єврокубки.

я так розумію , що це інтерв'ю було дане до матчу з Оболонь ?