16 квітня 2023 09:47

Наступна команда Максимова: журналіст висловився про майбутнє колишнього тренера "Ворскли"

Український журналіст Михайло Співаковський поділився інформацією, коли повернеться до тренерської роботи колишній наставник полтавської Ворскли Юрій Максимов.


Раніше деякі експерти висловлювалися за те, щоби призначити Юрія Максимова головним тренером збірної України. Однак Михайло Співаковський заявив, що його кандидатура не розглядається в УАФ, а серед клубів є один претендент.

«У збірній України Максимова не буде, це є об'єктивною реальністю. Щодо клубів – деякі процеси відбуваються. Є інтерес з боку клубу, який, найімовірніше, з наступного сезону гратиме в УПЛ. Поки що не час відкривати карти», – сказав журналіст у підкасті телеграм-каналу ТаТоТаке.

Також Співаковський додав, що Максимов дуже хоче повернутися до роботи та не ставить гроші на перше місце. За словами експерта, він оцінює шанси на повернення українського тренера наступного сезону як 50% плюс.

Останнім місцем роботи Максимова була Ворскла, яку він залишив у червні минулого року.

Керівництво клубу вирішило не продовжувати контракт із фахівцем. Полтавці закінчили сезон 2021/22 на п'ятому єврокубковому місці в УПЛ.