8 квітня 2023 15:32

Володимир ШАРАН: "На превеликий жаль деякі гравці не виконали установку, яка була на гру"

Головний тренер «Миная» Володимир Шаран прокоментував поразку від «Динамо».


– Ваш коментар по грі.


– Хочеться привітати «Динамо» зі заслуженою перемогою. Перші 20 хвилин взагалі ми провалили поєдинок, але потім хлопці зібралися. На превеликий жаль пропустили такий м’яч, який «Динамо» могло забивати раніше після хороших комбінацій чи стандартів, коли Лонвейк влучив у перекладину.


В другому таймі ми стали грати агресивніше, вище зустрічати суперника. У принципі, перші 15 хвилин виглядали непогано, але «Динамо» є «Динамо». Все одно вихід з-під пресингу в них вдався і ми отримали другий м’яч у свої ворота. Ну і гра вже практично догравалася, хоча в кінці ми заслуговували все ж таки після стандартів, коли Гончар виходив збоку, на один забитий м’яч.


«Динамо» заслужено перемогло і ми готуємося до наступного поєдинку, тому що в кожної команди різні завдання. У «Динамо» якесь завдання, у нас теж є завдання, але зовсім інше. Ми до кожного поєдинку дуже ретельно готуємося. Не дивимося, чи це «Динамо», чи «Шахтар», чи «Зоря», чи якась інша команда, яка знаходиться внизу. Ще 10 поєдинків, тож надіюся, що своє завдання ми виконаємо.


– Чого не вистачило для того, аби досягти бажаного результату, на який ви сподівалися перед матчем? Чому Нємчанінов та Гечев були замінені в перерві?


– Були замінені Шишка та Гечев, вони не виконали… Нємчанінов вже був у кінці поєдинку, тому що ми перебудувалися в чотири захисники. Не всі хлопці перебувають в оптимальних кондиціях. Минулого року, коли ми грали перше коло, у нас був стабільний склад. За рахунок цього ми показували непогану гру. Маю на увазі, коли були присутні Хахльов і, звичайно, Кулієв, які послабили трішки нашу команду. Ми перебудувалися і останнім часом граємо з трьома центральними.


На превеликий жаль деякі гравці не виконали установку, яка була на гру, тому вони були замінені в перерві. Вишневський та Воробчак після травм перебувають ще не в оптимальних кондиціях, тому поки не можуть вийти в старті. Зараз така ситуація, що треба перетерпіти, щоби знову таки ми побачили той склад і ту гру, яка була досить непогана для такої команди як «Минай» в першому колі.