5 квітня 2023 22:07
2

Забув випити таблетки. Російський екс-футболіст висловив захоплення диктатором путіним

Відомий радянський та російський футболіст Руслан Аджинджал, який виступав з 1991 по 2010 роки за низку різних клубів РФ, отримав порцію критики у коментарях під своїм інтерв'ю про Путіна. 48-річний уродженець Сухумі, який у 2015-2017 роках обіймав посаду президента так званої Федерації футболу Абхазії, захопився президентом РФ.


Аджинджал розповів про свою зустріч із ватажком Кремля після перемоги над "Лехом" у Кубку УЄФА у 2004 році.

"Нам сказали, що приїде людина з апарату президента і хоче поспілкуватися з командою. І ось ми сидимо після гри, а тут Володимир Володимирович заходить. Думали: "Боже, як таке можливо?" Це було невимушене спілкування, здебільшого жартували. Ні для кого не секрет, що у президента гарне почуття гумору. Він теж жартував", – цитує ексгравця збірної СРСР "Матч ТВ".


Такий пасаж викликав бурхливу реакцію у фанів.

"Та вже, жартівник з нього той ще. Так торік пожартував, що тепер розхльобуватимемо десятиліттями", - пишуть користувачі.

Інші наводять список "найяскравіших" жартів диктатора.


"Ну комісію з отруєння Навального очолював Луговий (який сам був професійним відправником свого часу). Не сумніваюся хто автор цього жарту. Коли йому поскаржилися придворні на несправедливості закону про іноагентів він сказав, що треба переглянути. І переглянули так, що тепер туди взагалі всіх записують, хто хоч щось проти сказав. Хіба не смішно вийшло? Про загиблих на війні з усмішкою сказав, що інакше померли б від алкоголю чи в аварії. Ну і незабутнє: "Що трапилося з підводним човном Курськ? Вона потонула" і усмішка. Відмінне почуття гумору, хіба не очевидно?" - Задають риторичним питанням коментатори.


Також любителі спорту з РФ називають Аджинджала підлабузником і ображають Путіна.


Фото - Вікіпедія

Что-то я такого типа в сборной СССР не помню...
Сховати
Paul, такой сборной уже не стало, как он играть начал...заголовок так себе.