3 квітня 2023 22:18
1

"Старші чудово знають, про що йдеться": у європейському клубі згадали, як запрошували на роботу легенду "Динамо"

Ґенеральний директор ФКСБ (колишнього Стяуа) Міхай Стойка похвалився тим, як йому вдалося заманити на посаду головного тренера команди Еліаса Хараламбуса. Функціонер заявив, що діяв так само, як колись щодо легенди Динамо Олега Протасова.


ФКСБ очолив кіпрський тренер Еліас Хараламбус. Генеральний директор клубу Міхай Стойка заявив, що у переговорах з цим фахівцем діяв так само, як і 2005 року з Олегом Протасовим.


«Ми дотримувалися тієї ж стратегії, що й у 2005 році, коли в результаті підписали контракт із Олегом Протасовим. Старші чудово знають, про що йдеться».

Тоді й зараз усе наважилося через посередника Георгіоса Фугіаса.


«Еліас казав, що довіряє своєму агентові. У мене також дуже мало людей у європейському футболі, яким я довіряю, але один із них – грецький агент Георгіос Фугіас. Через нього ми колись привели Протасова, і через нього досягли угоди з Хараламбусом», – наводить слова тренера Digi Sport.


Нагадаємо, що Протасов очолював ФКСБ у сезоні 2005/06. На чолі клубу відпрацював із липня по грудень. У 29 матчах здобув 14, перемог, шість разів зіграв унічию та чотири рази програв.


Протасов є легендою "Динамо", за яке він виступав з 1988 по 1990 роки. Усього за команду він провів 84 матчі, у яких забив 35 голів.


Фото - УАФ

Протасов є легендою "Дніпра"! Там він за один сезон забив 35.