3 квітня 2023 20:53
1

Чеферін про Суперлігу: "На одного рятівника футболу порушили справу через махінації з бюджетом, на іншого – через переклади керівництву суддівського комітету. Подивимося, чи не буде чогось про третього"

Президент УЄФА дорікнув творцям Суперліги Європи у непорядності

«Цей проект досі у розробці лише заради публікацій у газетах та його окремих зацікавлених осіб. Вони намагаються щось робити, щоб зміцнити свої позиції у разі переговорів з УЄФА, але вони не зрозуміли, що обговорювати тут нічого.


Я погодився зустрітися зі співробітниками їхнього агентства, А22 Sports, і запропонував покликати представників клубів та фанатських спільнот. Карл-Хайнц Румменігге точно це описав: "Для вас це буде Ватерлоо".


Історія з «Ювентусом» закінчилася так, як і мала, неправильно було все. Я хочу відзначити, що з повагою ставлюся до клубу, як загалом і до всіх, хто займається Суперлігою. Це великі клуби, які є набагато більшими, ніж ініціативи їхніх лідерів. Якщо керівництво клубу приймає погані рішення, це не означає, що я буду проти клубу загалом, тим більше не проти його гравців та фанатів.


Але цікава справа: із трьох клубів, які вважають себе рятівниками футболу, на один завели кримінальну справу через махінації з бюджетом, на інший – через переказ грошей одному з керівників суддівського комітету. Подивимося, чи не буде чогось і про третій клуб.


Цікаво подивитися, як вони рятуватимуть футбол», – сказав Александер Чеферін.

Хто така Суперліза?