27 березня 2023 15:21

"На подвір'ї буде турнір – запрошуємо збірну Росії": фанати висміяли перемогу Росії над Іраком

Фото - ua.depositphotos.com


Збірна Росії нарешті здобула перемогу в товариських матчах, але фанати російської команди не сильно були раді тріумфом над Іраком (2:0).

Збірна країни-окупанта провела у Санкт-Петербурзі товариський поєдинок із екзотичним суперником – Іраном. Гості у цій зустрічі нічого не змогли зробити, а ось господарі у другому таймі забили два голи зусиллями Анатолія Миранчука та Піняєва.

Вболівальники збірної Росії з гумором поставилися до перемоги над таким «серйозним» суперником.

«У нас у дворі буде турнір із футболу. Запрошуємо збірну Росії взяти в ньому участь, а то їй грати нема з ким. Глядачів приблизно стільки ж буде, скільки на матчі з Іраком», – dambldorapvb.


"Матч може бути цікавий глядачеві тоді і тільки тоді, коли він цікавий гравцям", - wasbornin1987.


«Просто жах, перший тайм, хто бачив, має бути все зрозуміло з футболом карпіна. при тому, що в першому таймі пронесло нашу збірну м'яко кажучи», – 1ce.

«Насправді спокушатися тут нема чим. Рамадан допоміг і суддя Бурханич. Іракці очікувано сіли у другому таймі, але перший тайм за ними із запасом. Збірної немає», – Wiley Fox.


Нагадаємо, через початок військового вторгнення росії на територію України всі клуби та національні команди росіян були усунені від міжнародних змагань під егідою УЄФА та ФІФА.