21 березня 2023 19:47
7

Румунські ЗМІ повідомляють, що Луческу близький до призначення в клуб із топ-ліги

За інформацією румунського видання Prosport, головний тренер "Динамо" Мірча Луческу може очолити "Ніццу". 77-річний румунський фахівець уже зустрічався із представниками французького клубу.

За інформацією джерела, два-три тижні тому представники "Ніцци" мали зустріч з Луческу в Польщі. Йому представили проєкт, поговорили з ним про філософію клубу і сказали, що хотіли б розпочати співпрацю якнайшвидше.


Румунський тренер попросив почекати з відповіддю до літа. Він пояснив, що не хоче залишати київську команду в умовах війни та перебування на 4-й позиції в УПЛ.


Зазначимо, що обов'язки головного тренера "Ніцци" зараз виконує 36-річний французький фахівець Дідьє Дігарду, який на початку поточного року змінив на цій посаді Люсьєна Фавра.

Проблемою Дігарду є те, що він не має тренерської ліцензії категорії Pro, яка дозволяє працювати головним тренером у команді найвищого дивізіону.


"У матчах ЛК тренера підміняє помічник Жюльєн Сабле, а ось у чемпіонаті Франції "Ніцці" доводиться платити за кожен матч 25 тисяч євро штрафу. Влітку Дігарду зможе виправити цю проблему, коли надійде на курси", – уточнюють журналісти.


Французи вважають Луческу гарним варіантом для себе, оскільки він славиться успішною роботою з молоддю, а "Ніцца" якраз є однією з найплодючіших академій країни. Клуб живе здебільшого із продажу своїх футболістів.


Зазначимо, що контракт Луческу з "Динамо" спливає 30 червня 2024 року.

36-річний французький фахівець Дідьє Дігарду який не програв жодного з 13 матчів не влаштовує керівництво? їм треба 77 річний дід який в поточній команді не може виграти ніхєра ні в кого? рілі?
Давайте кроттам на Йовічевіча діда поміяємо!
Сховати
Йовічевіч вже давно в УПЛ і якби суркіс мав би трішки змазки в голові,то і домовлявся б з ним а не з відставним румином,при тому страшенно пишаючись цим
"Французи вважають Луческу гарним варіантом для себе, оскільки він славиться успішною роботою з молоддю". Але є один нюанс. З бразильською молоддю.
Французи вважають Луческу гарним варіантом для себе, оскільки він славиться успішною роботою з молоддю.Наприклад?
Сховати
Андруш, скажем так... французы посмотрели состав ДК прошлых лет да и сейчас а там фамилии были Мыколенко, Попов, Забарный, Шапаренко, сейчас Выварченко, Нещерет, Ванат... молодёжь?
Сховати
trahim, думаю, вони скоріше дивилисьб на бразильців, якаих потім продавали за немалі гроші в різні там баварії, манчестери та подібне.