21 березня 2023 16:30

Юрій КАЛИТВИНЦЕВ: "Полісся" не цікавилося Супрягою та Андрієвським"

Юрій Калитвинцев спростував інформацію про інтерес «Полісся» до двох гравців «Динамо».


– У «Полісся» взимку не так багато новачків. Задоволені переходами?


– Не хочеться революції, а хочеться еволюції. Не бачу сенсу переходів заради переходів. У нас на сьогодні збалансована команда. Ми не стоїмо на місці. Селекція – це цілодобове питання. Якщо гравець буде такого ж рівня, що і наші гравці, то для ротації він нам не потрібен. Якщо будемо брати футболіста, то він має бути на голову сильнішим за гравця, який знаходиться в команді.

– На якій позиції бачите новачка із ФК «Львів» Бориса Крушинського?


– Це велика удача підписати універсального футболіста. Він може не просто закрити різні позиції, але зіграти на них якісно. Зараз я його бачу в середині поля.


– Зимою до «Полісся» сватали динамівців Влада Супрягу та Олександра Андрієвського. Чи був до них дійсно інтерес?


– Я чесно скажу та відкрито: ми не вели перемовин з цими футболістами.

– За період вашої роботи в «Поліссі» іноземців не було. Це ваша позиція чи так складається?


– Я не дивлюся на вік та країну. Окрім росії та країн, які її підтримують. На сьогодні я не бачу іноземця, який би був сильнішим за наших футболістів. Це не значить, що у майбутньому легіонерів у «Поліссі» не буде. Всьому свій час.

– Важко запросити гравця до Житомира?


– Дійсно, що із цим проблеми. Для цього ми і зібралися, щоб у майбутньому про «Полісся» знали. Зараз вже чимало знають. Потрібно досягти результату, щоб люди знали про нашу команду. Щоб ми їх не переконували, умовляли, а у них було велике бажання грати в Житомирі.