21 березня 2023 11:18
1

"Це буде смертовбивство": тренер збірної Росії злякався везти команду на міжнародний турнір

Головний тренер збірної Росії Валерій Карпін поділився думкою про участь команди країни-терориста у першому чемпіонаті Центрально-Азіатської футбольної асоціації (CAFA).


Валерій Карпін вважає, що міжнародний турнір CAFA проходитиме у складних погодних умовах, а самі футболісти країни-агресора залишаться без відпочинку.


«Є таке запрошення. Чи хотів би я? З одного боку, так. З іншого боку, це відбуватиметься у червні. Там буде спекотно. 3 червня у нас чемпіонат закінчується, 9 червня у них там розпочинається. Тобто усі футболісти без відпустки».

Також Карпіна турбує стан полів у Ташкенті та Бішкеку.


«Плюс – які там будуть поля і на цій спеці. Ми зараз були в Середній Азії, і там були поля не найкращої якості, м'яко кажучи. А якщо буде спека, і поля будуть зовсім сухими – це буде смертовбивство.


Взяти з відпустки футболістів та повернути їх травмованими – людина 7-8… А на цих полях вони можуть легко травмуватися. Слід думати», — заявив Карпін в інтерв'ю YouTube-каналу Фабрика футболу.

Зазначимо, що окрім Росії на CAFA 2023 мають зіграти Таджикистан, Іран, Узбекистан, Киргизстан, Туркменістан, Афганістан та ще неназвана азіатська збірна. Результати ігор підуть до світового рейтингу.

Судячи зі складу, то це буде або Сирія, або Північна Корея.