18 березня 2023 19:00

Яремчук уперше отримав ігровий час від нового тренера "Брюгге": Роман не врятував команду від поразки

Нападник збірної України та Брюгге Роман Яремчук не допоміг бельгійському клубу здобути очки у поєдинку 30-го туру Проліги з Кортрейком (0:1).


Господарям поля вдалося вийти вперед у середині першого тайму. Абдельхак Кадрі накрутив кількох гравців Брюгге і шикарним ударом з лінії штрафного майданчика відкрив рахунок у цьому матчі.

Перед свистком на перерву Брюгге міг зрівняти рахунок, але Ганс Ванакен пробив повз ворота зі штрафного майданчика.

На 64-й хвилині вперше на полі за нового наставника Ріка Де Міла вийшов Роман Яремчук. Через п'ять хвилин Роман міг забивати, але м'яч після удару пройшов повз ліву штангу Кортрейка.

На 75-й хвилині Матс Ріц мав чудову нагоду зрівняти рахунок – м'яч після його удару летів під поперечину, але в останній момент гравець Кортрейка вибив його на кутовий удар.

Вже доданий час Брюгге вдалося забити гол, але його скасували через порушення правил. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу господарів поля із мінімальною перевагою.

27-річний Яремчук провів за Брюгге цього сезону 24 матчі, в яких забив два голи і зробив три результативні передачі.

Брюгге зіграв 29 поєдинків, набрав 49 очок і посідає четверте місце у турнірній таблиці чемпіонату Бельгії. Свою наступну гру Брюгге проведе проти Мехелена 2 квітня. Гра розпочнеться о 19:30 за київським часом.