16 березня 2023 19:39

"Мудрик не зробив того, що зміг Троссард": легенда "Арсеналу" радий, що українець не переїхав до Північного Лондона

Іан Райт радий тому, що Михайло Мудрик не перейшов до Арсеналу. Легенда вважає, що куплений «канонірами» на його позицію у Барйтона Леонардо Троссард перевершує українця.


«Арсенал не отримав Мудрика, і це, можливо, найкраще, що сталося з ними. Мене не хвилює, що хтось говорить про Мудрика. Ми всі бачимо, що він до цього моменту не зміг зробити те, що вже вдалося Троссарду».


Експерт вважає, що одним із факторів того, що Челсі переплатив за Мудрика (70+30 мільйонів євро), стала війна в Україні.


«Мені шкода Мудрика. Я не знаю, чи був хтось в історії футболу, за кого заплатили таку велику суму, і довкола кого було так багато політичного контексту. Це можна назвати несправедливим», – заявив Райт у подкасті Wrighty's House.


Зазначимо, що 22-річний лівий вінгер Мудрик після свого трансферу із Шахтаря до Челсі у січні цього року провів за синіх сім матчів, у яких зробив один асист.

Його 28-річний бельгійський колега за позицією Троссард зіграв за цей же період у складі за Арсеналу десять матчів, у яких забив один гол і зробив п'ять асистів.

Нагадаємо, що Райт за свою кар'єру провів 313 матчів в АПЛ, забивши 165 голів і віддавши 12 асистів. Головним кубів у його кар'єрі став Арсенал, за який він виступав з 1991 по 1998 рік. З «канонірами» він вигравав АПЛ у сезоні 1997/98.