14 березня 2023 14:03
1

Джерело розкрило причину, через яку Супряга не грає за "Динамо": ДТП за участю футболіста ні до чого

Нападник Динамо Владислав Супряга не зміг допомогти киянам у переможній грі з Дніпром-1 через не найкращі фізичні кондиції, які він має на даний момент.


Динамо минулого туру чемпіонату України з мінімальною перевагою перемогло Дніпро-1 (1:0). Як і у попередній грі киян з Інгульцем (0:2), у заявці не знайшлося місця для Владислава Супряги.

Журналіст Михайло Співаковський пояснював це тим, що форвард перед матчем із клубом із Петрово потрапив у ДТП, але коментатор Ігор Циганик запевняє, що причина в іншому. За його інформацією, Влад просто не набрав необхідних фізичних кондицій, щоб скласти конкуренцію гравцям Динамо в атаці.

«Чому не грає Супряга та його не було навіть у заявці на гру з Дніпром-1? На даному етапі форма Супряга не дозволяє йому конкурувати на рівних із тими футболістами, які є в Динамо. На нього розраховує Луческу, але Супрязі потрібно набрати форму. Це головна причина, через яку його немає у заявці», – цитує Циганика телеграм-канал «Football Hub».

У складі Динамо цього сезону нападник не з'являвся. Всього на його рахунку 47 матчів, три голи та шість результативних передач.

Контракт форварда з Динамо діє до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює гравця у 1,8 мільйонів євро.
Уявляєте собі,що на переможному для наших юнаків ЧЄ Влад за завдання кращого нападника конкурував с Холандом... І хто де тепер? Ерлінг вчора за один тайм забив як Супряга за 47 матчів