13 березня 2023 19:21

Колишній суддя Ла Ліги звинуватив Флорентіно Переса у тиску на арбітраж

Колишній суддя Ла Ліги Ітурральде Гонсалес звинуватив президента мадридського "Реала" Флорентіно Переса в чиненні тиску, коментуючи відеоролик мадридського клубу про помилки арбітра Клоса Гомеса проти "вершкових".


"Такі методи роботи Real Madrid TV. Якщо вони журналісти, нехай розкажуть, хто викликав мене в окрему кімнату. Розслідуйте це, щоб ми бачили, як люди чинять тиск. Матч "Реала з "Депортіво" (6:1), гра закінчується, і ми з асистентами йдемо з поля. Один чоловік, намагаючись завести мене в окрему кімнату, каже: "Я просто прошу судити нас так само, як і "Барсу". "Він із "Реала". Я прошу його подивитися, чи жартує він, і кажу йому, що розмова закінчена. Він хотів залишити мене одного в кімнаті, але я йому відмовив. Я звернув на це увагу в протоколі, мені це здалося дуже серйозним. Якщо люди з Real Madrid TV - хороші журналісти, нехай вони розслідують. Я збираюся полегшити їм роботу: нехай починають зверху.


Такого зі мною більше не траплялося, жоден президент не кликав мене в окрему кімнату. Цією людиною був Флорентіно Перес. Я не збираюся приховувати. Тут немає корумпованих суддів, ми вище цього", - цитує Ітурральде Carrusel Deportivo.