8 березня 2023 15:30

"Винесуть тебе, Каха. Молись, щоб не вперед ногами": Шуфрич-молодший "наїхав" на Каладзе, поставивши за приклад Шевченка

Син одіозного народного депутата від ОПЗЖ Нестора Шуфрича Олександр висловився про екс-захисника Динамо та Мілана Каха Каладзе, який пішов по вуха в грузинську політику та підтримку правлячої партії.


Вчора в Грузії проходили акції протесту через потенційне ухвалення закону про іноземних агентів (аналогічний закон діє в Росії), владі довелося підключати спецназ для розгону демонстрантів.


Кілька днів тому Каха Каладзе публічно підтримав ухвалення цього закону, а ще до цього він критикував владу Євросоюзу, яка нібито стопорить ухвалення Грузії в організацію.

Після протестів у Грузії на Каладзе у соціальних мережах обрушився із критикою Шуфрич-молодший, який на приклад йому навів Андрія Шевченка. Зазначимо, з екс-тренером збірної України Каха грав у Динамо та Мілані.


«Наскільки різні долі. Один представник країни Героїв. Другий зрадник проросійська шл*ха. Винесуть тебе Каха, як виносили тебе в Серії А та ЛЧ не раз. Молись лише, щоб не ногами вперед», – написав Шуфрич в інстаграмі.

Але, можливо, в цих словах Олександра Шуфрича є і щось особисте. Багато років тому його батько був у шлюбі з якоюсь Наталією Вороною, яка має сина від Нестора Шуфрича. Після стосунків із політиком у неї зав'язався роман із Кахою Калаздзе, який тривав шість років.