3 березня 2023 10:46

Рамоса, як і Мессі, хочуть клуби із Саудівської Аравії. Серхіо не має наміру їхати - він хотів би залишитися в ПСЖ і грати на найвищому рівні

Серхіо Рамос хотів би грати за «ПСЖ» наступного сезону.

Кілька днів тому захисник оголосив, що більше не виступатиме у складі збірної Іспанії, але це нічого не говорить про його плани щодо продовження клубної кар'єри. Рамос не збирається припиняти виступи на професійному рівні і, якщо це можливо, хотів би залишитись у «ПСЖ», пише L'Équipe.


Термін чинного контракту іспанця з парижанами спливає влітку 2023 року. Спілкування щодо продовження угоди вже розпочалося, і Рамос чітко дав керівництву «ПСЖ» зрозуміти, що хотів би залишитись у клубі. Після невдалого першого сезону, під час якого Серхіо мав багато пошкоджень та інших проблем, він почувається добре.


В останні місяці Рамос дедалі частіше виявляє лідерські якості. Тренер Крістоф Гальтьє ставиться до нього з великою довірою та повагою. З партнерами по «ПСЖ» у Серхіо теж склалися добрі стосунки – він добре ладнає і з Кіліаном Мбаппе, і з Ліонелем Мессі. Зазначається, що діти Рамоса проводять багато часу із дітьми Лео.


Наразі переговори між представниками Рамосу та «ПСЖ» поставлені на паузу. Їхні стосунки дуже хороші, жодних невизначеностей у них немає. Сторони домовилися, що не поспішатимуть із ухваленням остаточного рішення. У ПСЖ дуже задоволені тим, як Рамос провів першу частину сезону. Після ЧС-2022 у іспанця були деякі проблеми через відсутність ігрової практики, але тепер він знову набирає форми.


Майбутнє Рамоса залежить від того, як він гратиме за «ПСЖ» до кінця сезону. Через серйозну травму Преснеля Кімпембе, який не зіграє до кінця сезону, на Серхіо ляже додаткове навантаження.


Інтерес до Рамоса, як і до Мессі, виявляють клуби із Саудівської Аравії. Поки що іспанець не хоче туди. Він повністю сконцентрований на ПСЖ. Його мета – продовжувати виступати на найвищому рівні.

Цього сезону центральний захисник провів 33 матчі за «ПСЖ» у всіх турнірах, забив 2 голи та зробив 1 результативну передачу.