27 лютого 2023 12:36

Тер Штеген: "Бажаю Нойєру одужання, але моя мета - бути першим воротарем збірної"

Воротар «Барселони» та збірної Німеччини Марк-Андре тер Штеген заявив, що готовий стати основним голкіпером національної команди після травми варти воріт «Баварії» Мануеля Нойєра.

«Зараз Ману травмовано. Я бажаю йому якнайшвидшого одужання, щоб він якнайшвидше повернувся до своєї кращої форми. Але на той момент багато чого зміниться.


Я думаю, що останні кілька років я добре виступав і готовий зробити наступний крок у національній команді. Безумовно, моя мета — бути першим номером у «Барселоні» та збірною. Я зроблю все, щоб продемонструвати свою найкращу гру та допомогти команді. Це моя ціль. Я хочу бути важливим гравцем у збірній.

Чи повернеться Нойєр на колишній високий рівень? Я бажаю йому цього, бо він чудовий воротар. Я сподіваюся, що він відновиться і повернеться сильніше. Я бажаю йому цього та як футболісту. Я написав йому після того, що сталося, і він відповів мені», — наводить слова тер Штегена Kicker.

Нойєр отримав травму після чемпіонату світу 2022 року у Катарі під час відпочинку на гірськолижному курорті. Голкіпер вибув із травмою як мінімум до кінця поточного сезону.