21 лютого 2023 20:27

"Вони готові вбивати": футболіст "Шинника" після бійки звинуватив українців з "Миная" в агресії

Захисник ярославського "Шинника" Данило Петрунін звинуватив футболістів ужгородського "Минаю" у зайвій агресії, що призвело до масової бійки на зборах команд у турецькій Анталії. За словами росіянина, гравці закарпатського клубу нібито полювали на партнерів по команді.


Про це Петрунін розповів в інтерв'ю виданню "Спорт-Экспресс". Він додав, що гравці "Минаю" погрожували жорстко розібратися з росіянами, а також поводилися надмірно агресивно. Крім того, захисник "Шинника" висловив упевненість у цілеспрямованих провокаціях з боку українців.


"Ми б відстоювали свою честь. Особливо після того, як українці ходили натовпом, намагалися виловлювати по одному і все це знімали на камеру. Ми не думали, що люди можуть мати таку агресію, що вони готові вбивати. Гравці "Міна" так і репетували: "Уб'ємо вас!" Зрозуміло, що таке викликає відповідну реакцію у відповідь. Але це не стосується всіх українських футболістів. Впевнений, серед них є адекватні, але дії тих, хто з "Минаю", цензурними словами описати складно. Це просто розуму незбагненно", – заявив Петрунін.

Раніше тренер "Шинника" Вадим Євсєєв заявив, що пишається своїми побитими підопічні. Також було опубліковано перше відео бійки футболістів "Минаю" та "Шинника". В українському клубі виступили з офіційною заявою щодо бійки гравців із ярославцями.


Фото - "Обозреватель"