20 лютого 2023 10:40
1

"Тимощук вибрав гроші та ганьбу": Мірошниченко здивований поведінкою екс-капітана збірної України за час війни

Екс-ведучий проекту «Факти. Спорт» Ігор Мірошниченко поділився своєю думкою щодо Анатолія Тимощука, який працює асистентом у тренерському штабі Зеніту.


Мірошниченко, який перетинався з Тимощуком під час роботи прес-секретарем збірної України (2004-2008), в інтерв'ю «Українському футболу» зізнався, що така позиція Тимощука стала для нього неприємною несподіванкою.

«На жаль, так сталося, що в тій збірній України Тимощук був одним із небагатьох, хто розмовляв українською мовою. Можу сказати, що окрім нього ще говорив українською Єзерський. У тренерському штабі – Андрій Баль. І більше україномовних не було.


Люди якраз пізнаються у таких важких ситуаціях. Він вибрав гроші та ганьбу. Гроші не дадуть йому радості, а ганьба залишиться з ним назавжди. Він заплямував себе, свою сім'ю та тавро зрадника – це найгірше, що може бути. Я думаю, що він точно не спить спокійно», – додав Мірошниченко.

За свою непатріотичну позицію Тимощук постійно отримує багато негативних коментарів від представників української футбольної спільноти, а українська асоціація футболу офіційно позбавила Анатолія всіх почесних звань та титулів, а також виключила колишнього футболіста з реєстру гравців збірної України.

В Україні Тимощук потрапив під санкції Ради національної безпеки та оборони України за легітимацію російської агресії на десять років.

Зрадник!!! А ще з полісся...