19 лютого 2023 13:53
4

Космічне лицемірство. Колишній воротар "Динамо" хоче компенсації для росії

Ексворотар збірної росії та московського Спартака Олександр Філімонов знову вразив неадекватною заявою. Колишній футболіст хоче компенсації для росії через виключення країни-агресорки з міжнародних змагань:


"За великим рахунком, нашу країну позбавили спортивних змагань, зокрема, футбольних. Світові та європейські спортивні функціонери мають компенсувати нам те, що наші клуби втратили з усіх точок зору — з фінансових, з репутаційних.

Я б, чесно кажучи, вважаю за краще говорити жорстко, тому що розмови з поступками з нашого боку вони не розуміють. На підставі своїх бажань та якихось своїх думок вони просто спортивну частину країни викреслили зі світового спорту, зокрема європейського".

Раніше Філімовнов порівняв рівень Лобановського та Романцева, віддавши перевагу росіянину через те, що з ним Філімонову вдалося обіграти Динамо в товариського поєдинку.

У київському Динамо невдаха збірної росії (пропустив легендарний м'яч від Андрія Шевченка в 1999 році у москві) провів пів року з літа 2001 до зими 2002. Встиг за киян зіграти 10 матчів і пропустити 10 м'ячів.


Фото - ФК "Довгопрудний"

В качестве компенсации можно объявить россию первым чемпионом мира среди дебилов.
А Филимонова дебилом №1.
а зачем вам Европа? в Азию двигай, филимон
Сховати
Евген, а Азии они зачем?
Евген, А в Азії що, не люди? Нафіг їм ті покидьки?