19 лютого 2023 11:06

Емері про Еміліано у штрафному майданчику "Арсеналу" при рахунку 2:3: "Не дуже розумно. Воротарі забивають з кутових 1 гол зі 100. Ніколи не просив це робити"

Унаї Емері незадоволений діями Еміліано Мартінеса у матчі з «Арсеналом».


«Арсенал» та «Астон Вілла» грали з рахунком 2:2, коли Жоржиньо пробив по воротах з-за меж штрафного майданчика. Після його удару м'яч влучив у перекладину, а потім ударився об спину Мартінеса і залетів у ворота.

Щоб виправити ситуацію, Еміліано пішов у штрафний майданчик «Астон Вілли» на кутовий на останніх хвилинах матчу. Однак розіграш стандарту завершився підбором «Арсеналу», який втік у контратаку. Габріел Мартінеллі забив у порожні ворота, встановивши остаточний рахунок – 4:2 на користь «Арсеналу».

«Я розчарований, але я розумію, що нам потрібен час. Ми повинні пред'являти певні вимоги, допускати помилки та отримувати з них уроки. Я ніколи не говорив воротареві йти і забивати гол на 92-й хвилині. Можливо, я не знайомий з якоюсь статистикою, але воротарі забивають із кутових 1 гол зі 100. І, можливо, «Арсенал» забиває після 10 із 20 контратак. Сьогодні це сталося.

На мою думку, Мартінес вчинив не дуже розумно. Це не відповідає тому, як хочемо грати, як ми хочемо боротися. Тому що ми можемо грати, ми можемо програти 2:3… Але 2:4? Ні, це погано», – сказав Емері в інтерв'ю BT Sport.