14 лютого 2023 18:32

"Заради Бога". Димитар Бербатов — про шанси МЮ на титул АПЛ цього сезону

Екс-нападник «Манчестер Юнайтед» Дімітар Бербатов відповів на запитання про шанси команди на перемогу у поточному розіграші англійської Прем'єр-ліги.


"Заради Бога! Звичайно, про це говорять, бо зараз вони демонструють гарну гру та перебувають на третій позиції. Я радий спостерігати їх у такому положенні. Але особливо у випадку з «Манчестер Юнайтед» та «Тоттенхемом» можу сказати, що стабільність — це головна якість, яка потрібна цим командам, якщо вони хочуть стати чемпіонами. Тому що Прем'єр-ліга – це марафон, а не спринт, – тут необхідно стабільно набирати очки протягом усієї турнірної дистанції. Це те, що робили усі чемпіони.


Зараз чемпіонські перегони виглядають особливо цікавими, тому що «Арсенал» втрачає очки, «Манчестер Сіті» втрачає очки, а «Манчестер Юнайтед» повзе за ними і сподівається всіх здивувати. Але, на мій погляд, ще зарано говорити, хто виграє титул Прем'єр-ліги цього сезону», — наводить слова Бербатова Goal.com.


У поточному сезоні англійської Прем'єр-ліги команда Еріка тен Хага у 23 матчах набрала 46 очок і посідає третю позицію у таблиці. У раунді плей-офф Ліги Європи на «Манчестер Юнайтед» чекає матч із «Барселоною».