9 лютого 2023 18:28

Нагельсманн користується повною довірою з боку "Баварії", незважаючи на ситуацію з Ноєром

Головний тренер "Баварії" Юліан Нагельсманн користується повною довірою з боку керівництва мюнхенського клубу, незважаючи на ситуацію з незадоволеністю капітана й основного воротаря команди Мануеля Ноєра. Про це повідомляє Sport1.


За інформацією джерела, заради Нагельсманна керівництво "Баварії" повністю змінило тренерський штаб, привівши на позиції звільнених співробітників довірених осіб тренера. Також у правлінні клубу роблять усе можливе для задоволення потреб Нагельсманна в забезпеченні команди необхідною інфраструктурою і високотехнологічними навчальними матеріалами. У жодного з тренерів "Баварії" не було таких привілеїв з часів Хосепа Гвардіоли. Крім того, Нагельсман безпосередньо бере участь у питаннях формування складу і бере участь у трансферних переговорах із потенційними новачками клубу.

Керівництво стане на бік тренера в суперечках із футболістами, як було минулого сезону в ситуації з Робертом Левандовським. Ноєр може бути впевненим у своєму майбутньому в "Баварії" тільки в разі, якщо особисто поговорить із Нагельсманном і переконає його своєю роботою на тренуваннях.