29 січня 2023 18:33

"Ліверпуль" недостатньо хороший в АПЛ і вилетів із обох кубків. Нам потрібно почати вигравати". Робертсон про гру команди

Ендрю Робертсон критично оцінив виступи "Ліверпуля" після вильоту з Кубка Англії.


"Червоні" поступилися "Брайтону" (1:2) у 4-му раунді, пропустивши гол у доданий час.

"Це дуже велике розчарування для нас. Був хороший кубковий матч, рівний до кінця з хорошими моментами. Ми були краще готові, ніж два тижні тому, створили моменти, були компактнішими, але в результаті вилетіли з Кубка Англії.

У такому клубі, як "Ліверпуль", уболівальники багато чого чекають, і програти через гол, забитий чи не останнім ударом – це велике розчарування. Нам треба почати вигравати. Це легко сказати, але важче виправити.

Цей сезон не надто хороший [для нас], ми сподівалися в новому році почати з чистого аркуша, але цього не сталося. Ми були гіршими. В АПЛ ми були недостатньо хороші, і тепер ми вилетіли з обох кубків.

Не можна вказати на одну якусь причину, все складніше. Можна сказати, що у нас немає колишньої впевненості перед воротами суперника, а в обороні ми діємо надто відкрито.

Нам потрібно повернути впевненість у собі, хоча легше сказати, ніж зробити, але саме так ми зможемо досягти потрібних результатів. Потрібно зробити це швидко, але не виходить. Фанатам від цього не легше, мені їх шкода", – сказав захисник «Ліверпуля» в ефірі ITV.