29 січня 2023 18:15

Соболь дебютував у Лізі 1 з програшу "Тулузі": "Страсбур" опустився в зону вильоту

Український лівий захисник Едуард Соболь у дебютному матчі за Страсбур зазнав поразки, мінімально поступившись Тулузі (1:2) 20-му туру французької Ліги 1.


Едуард Соболь лише п'ять днів тому став гравцем Страсбура та вже встиг дебютувати в основі за нову команду у грі з Тулузою.


Господарі поля пропустили перший гол вже на 18-й хвилині, але арбітр після перегляду відео повтору скасував взяття воріт.

Буквально за хвилину Страсбур відповів взяттям воріт. Кевін Гамейро використав свої індивідуальні якості, зробив відмінний прохід з м'ячем і пробив зі штрафної площі низом по центру воріт, голкіпер виявився не готовим до такого удару.

На 25-й хвилині Тулузі вдалося відігратися. Тейс Даллінга виявився першим на добиванні, відправивши м'яч у сітку центром воріт.

На початку другого тайму Даллінг після подачі головою відправив м'яч у сітку воріт Страсбура, оформивши дубль. На 65-й хвилині Едуард Соболь покинув межі поля, а на його місце вийшов Дімітрі Льєнар. Вже доданий арбітром час Кевін Гамейро отримав червону картку та залишив Страсбур у меншості.

У дебютному поєдинку Соболь отримав за свою гру трохи нижче за середню оцінку від порталу WhoScored – 6.0 та середню від SofaScore – 6.5 бала.

Ця поразка відкинула Страсбур у зону вильоту. Наступну гру команда Соболя проведе 1 лютого проти Ренна. Матч розпочнеться о 22:00 за київським часом.