27 січня 2023 16:17

Кіоун: "Сака має хитрість Фодена і швидкість Рашфорда. Він би потрапив у непереможний "Арсенал" сезону-2003/04"

Мартін Кіоун високо оцінив гру Букайо Сака.

Арсенал добре попрацював на трансферному ринку, але розвиток також прийшов зсередини. Від гравців, які розуміють культуру клубу та грають із серцем фаната.


Найкраще це уособлює Букайо Сака. Він був чудовий у недільній перемозі над «Манчестер Юнайтед» (3:2). Зараз він той самий гравець, який міг би увійти до команди «Непереможних» сезону-2003/04 (в той сезон «Арсенал» виграв АПЛ, жодного разу не програвши – прим. Sports.ru). Те, як він проноситься повз захисників, нагадує мені мого старого улюбленого колегу Марка Овермарса.


Спочатку Артета частіше використовував його у Лізі Європи, як і Сміта-Роу, Мартінеллі та Нкетіа, а тепер біля ніг Сака весь світ. Його робоча етика заразлива, як і його посмішка.


Він має хитрість Філа Фодена і швидкість Маркуса Решфорда. Це унікальний набір навичок.

Сака повністю знищив Люка Шоу, найкращого лівого захисника Англії, який і сам перебуває у добрій формі. Він обігравав його на краю або проривався до центру. Він забив найпотужніший гол з 23 метрів, а потім потрапив у каркас воріт, використовуючи таке саме виконання.


Букайо є постійним гравцем збірної Англії, він забив три м'ячі на ЧС-2022 і не поступався протягом усього сезону.


Він добре почав і повернувся з Катару з розправленими грудьми та танцями. Очевидно, що Гарет Саутгейт високої думки про характер та здібності Сака, і ми всі бачимо, чому», – написав екс-захисник «Арсеналу» у колонці для Daily Mail.