23 січня 2023 14:11

Кіоун про перемогу "Арсеналу" над МЮ: "Фанати підтримували команду, як за часів Венгера. Вони знають, що "каноніри" можуть перемогти будь-кого"

Мартін Кіоун відзначив роль фанатів у перемозі "Арсеналу" над "Манчестер Юнайтед" (3:2).

«Із самого початку матчу енергія «Арсеналу» була просто неймовірною. Вони були абсолютно безжальні, коли продовжували йти вперед, прагнучи перемоги.

Величезну роль цьому зіграла домашня публіка. Так само вона вела вперед нас, коли ми вигравали титули за Арсена Венгера.


Скандування "Арсенал, Арсенал, Арсенал", коли футболісти йшли за переможним голом на останніх хвилинах, повернуло мене в ті дні, і я читаю, що це було потужно.

Як гравець, ти підживлюєшся від уболівальників, коли вони реагують на те, що відбувається на полі. Тому, звичайно, вони відіграли важливу роль у грі проти Юнайтед.


Навіть коли щось пішло не так, фанати знали, що ця команда є досить гарною, щоб виграти матч. Тому вони не переймалися тим, що може зробити «МЮ».


Раніше, коли я грав під керівництвом Венгера, вони дивилися на нас і думали: "Так, давайте виграємо цей матч якнайшвидше". Так само й зараз уболівальники знають, що у них є команда, яка може перемогти будь-кого.


Так вони дивляться на кожну гру, вдома чи виїзді. За рахунку 0:1 на користь «МЮ» та за нічиї 2:2 в останні 10 хвилин фанати хотіли перемоги і змушували гравців йти вперед, бо вважали, що вони можуть її досягти.


Команда відреагувала на це – вони не панікували, продовжували грати та знайшли спосіб перемогти», – сказав екс-захисник «Арсеналу».

"Арсенал" лідирує в таблиці АПЛ, набравши 50 очок після 19 матчів. У «Манчестер Сіті», який посідає 2-е місце, 45 очок, але «каноніри» мають матч у запасі.