14 січня 2023 12:13

Верратті - про чутки про розгульне життя: "Мені приписували роман з Ріанною, але я її не знаю"

Півзахисник «ПСЖ» Марко Верратті прокоментував чутки про свій розгульний спосіб життя, заявивши, що здебільшого інформація журналістів не відповідала дійсності.


«Мене непокоїло те, що про мене говорили, моя репутація. Тому що все це не відповідало дійсності здебільшого. Журналісти мають виконувати свою роботу чесно. Але мене виставили як людину, яка проводить у нічних клубах щоночі. Це, як мінімум, неправильно.


Люди, які мене знають, знають, чим я займаюся і який я насправді. Був час, коли я ходив кудись відпочити. Але тоді мені було 20 років, зараз усе по-іншому. Сьогодні я волію ходити кудись повечеряти з моїми товаришами по команді, моїми друзями, але так роблять все.


Коли говорять про мене, то це завжди якась проблема. Щоразу, коли ми програвали матч, говорили, що я пішов розважатися. Якось взагалі сказали, що я збирався піти потусити, а клуб закритий. Інший раз казали, що я провів вечір зі співачкою Ріанною, але я її навіть не знаю. Потрібно бути чесними», - наводить слова Верратті France Football.