9 січня 2023 23:00

"Реал" заявив про завершення кар'єри Гарета Бейла.

Мадридський «Реал» на своєму офіційному сайті подякував своєму колишньому футболісту Гарету Бейлу, який раніше оголосив про завершення клубної та міжнародної кар'єри.


«Після заяви Гарета Бейла про те, що він йде з професійного футболу, ФК «Реал» хотів би висловити свою подяку, захоплення та прихильність до справжньої легенди нашого клубу та світового футболу.


Гарет Бейл прийшов у «Реал» у 2013 році і грав за наші кольори протягом дев'яти років, вигравши 19 трофеїв: п'ять трофеїв Ліги чемпіонів, чотири клубні чемпіонати світу, три Суперкубки Європи, три титули Ла Ліги, один Кубок Іспанії та три Суперкубки Іспанії . На індивідуальному рівні він був визнаний найкращим гравцем фіналу Ліги чемпіонів 2018 року та отримав «Золотий м'яч» на клубному чемпіонаті світу того ж року.


Гарет Бейл був частиною нашої команди в один із найуспішніших періодів у нашій історії. Його надовго запам'ятають за участь у деяких із найвизначніших моментів останнього десятиліття, у тому числі за його незабутній забіг у фіналі Кубка Іспанії 2014 року у Валенсії, його вирішальний гол у фіналі Ліги чемпіонів 2014 року у Лісабоні та його дубль у фіналі Ліги чемпіонів у Києві, зокрема, за удар бісіклетою, який назавжди залишиться в пам'яті любителів футболу по всьому світу.


Його ім'я назавжди буде пов'язане з історією нашого клубу та його легендою. Успіхів, Гарет, і всього найкращого тобі та твоїй родині», — йдеться в офіційній заяві «вершкових».