8 січня 2023 22:42

Емері про 1:2 зі "Стівенейджем" з 4-ї ліги: "Не забиваєш ти – забивають тобі, ми втратили все, що створювали 80 хвилин. Прошу вибачення перед вболівальниками"

Унаї Емері вибачився перед уболівальниками за виліт "Астон Вілли" у 3-му раунді Кубка Англії.


«Перший тайм дався нам важко, ми намагалися зберігати спокій при володінні м'ячем, не пропускати передачі, не пропускати довгі паси та використовувати шанси. Ми намагалися поступово нав'язати свою гру, і нам це вийшло. Але потім ми не були стабільні протягом 45 хвилин, що не дозволило досягти більшої переваги у матчі. У другому таймі ми додали. Ми створювали моменти та контролювали хід матчу краще, ніж до перерви.

Але коли ти не забиваєш, забивають тобі – наприкінці ми припустилися помилки, і вони забили. Вони були натхненні, намагалися здивувати нас на кутовому, і вони це вийшло.

Приношу вибачення вболівальникам. Це процес – ми тут, і хочу створювати. Сьогоднішній день дуже розчарував. Ми це відчуваємо, адже наприкінці ми втратили все, що творили протягом 80 хвилин», – сказав головний тренер «Астон Вілли» в інтерв'ю Match of the Day.