6 січня 2023 23:58
1

Ще одна результативна помилка Миколенка: "Евертон" програв МЮ та вилетів з Кубка Англії

Фото - ua.depositphotos.com


Матч 1/32 фіналу Кубка Англії, в якому Манчестер Юнайтед приймав Евертон, відбувся сьогодні на стадіоні "Олд Траффорд" і завершився перемогою господарів (3:1).


Перед матчем з'явилася інформація, що майбутнє Френка Лампарда на посаді головного тренера Евертона визначиться після поєдинку проти Манчестер Юнайтед.

Українець Віталій Миколенко вийшов у стартовому складі «ірисок» на позиції лівого захисника та провів на полі 80 хвилин ігрового часу, після чого був замінений на хавбека Дуайта Макніла за рахунку 1:2.

Господарі вийшли вперед на 4 хвилині матчу. Маркус Рашфорд віддав гольову передачу на бразильця Антоні, якого Миколенко залишив на самоті на дальній штанзі.

Через десять хвилин гості зрівняли рахунок – центральний захисник Евертона Конор Коуді підключився до атаки своєї команди та скористався помилкою голкіпера суперників Давіда де Хеа, який пропустив м'яч між ногами після несильного прострілу з правого флангу.


На початку другого тайму Коуді зрізав м'яч у власні ворота після прострілу Рашфорда з лівого флангу.

Миколенко міг зрівняти рахунок на 64-й хвилині матчу, але не зміг акцентовано пробити по воротах МЮ, опинившись на ударній позиції в центрі штрафного майданчика.

Евертон намагався уникнути поразки, але Манчестер Юнайтед контролював хід поєдинку.

У компенсований час арбітр призначив пенальті за фол захисника гостей Бена Годфрі на аргентинському форварді МЮ Алехандро Гарначо та Рашфорд зміцнив перевагу своєї команди, перегравши Пікфорда з 11-метрової позначки.

«Червоні дияволи» вийшли до 1/16 фіналу Кубка Англії, а Евертон залишив турнір.


23-річний Миколенко провів у поточному сезоні за Евертон 19 матчів, але не відзначився результативними діями.

Наступний офіційний матч МЮ проведе 10 січня у рамках 1/4 фіналу Кубка англійської ліги проти Чарльтона. Евертон 14 січня прийматиме Саутгемптон у поєдинку 20-го туру англійської Прем'єр-ліги.
Ну тут спірно. Можливо була тренерська установа, в таких випадках перекривати набігаючих гравців, а з фланговим повинні були впоратися цз та воротар.
Загалом, якщо б не цей момент, то Віталій зіграв добре. Евертон з Миколенко виглядав гостріше, ніж без нього.