15 травня 2024 08:55

Уокер: "Не міг заснути вночі, фанати "Арсеналу" намагалися запускати феєрверки"

Захисник "Манчестер Сіті" Кайл Волкер висловився про перемогу в матчі 34-го туру чемпіонату Англії з "Тоттенхемом" (2:0).

«Це було дуже складно, тому що емоції захльостували нас, але хлопці зробили все, що від них вимагалося. Це ще один крок уперед. Потрібно вигравати кожну гру. Сьогодні ми мали виконати свою роботу, але ми знаємо, як швидко все може змінитися.

Ми готуємось, відновлюємося, з «Вест Хемом» буде ще один фінал, і, сподіваюся, ми зможемо увійти до історії цього великого клубу («Манчестер Сіті». — Прим.). До завершення роботи ще далеко. Сподіваюся, ми зможемо здобути перемогу. Якби мені не подобався тиск, я не вибрав би цю роботу, цю команду.

Минулої ночі я не міг заснути. Вони (вболівальники «Арсеналу». – Прим.) намагалися запустити феєрверки, але нас там не було, вони проморгали нас. Я повинен був взяти себе в руки і спробувати розслабитись сьогодні вдень. Я не можу описати того почуття, коли ми повели 2:0. То була незвичайна гра, але ми суперники. "Шпори" могли потрапити до Ліги чемпіонів.