6 січня 2023 11:22
1

"Якесь сучасне рабство": Левченко шокований поведінкою "Шахтаря" у трансфері Мудрика

Колишній хавбек збірної України Євген Левченко вважає, що Шахтар повинен прислухатися до бажань свого футболіста.


Левченко навів цитату асистента Срни Карло Ніколіні, який сказав, що у Шахтаря немає потреби продавати Мудрика. Такі слова обурили Євгена.


"А у Мудрика взагалі щось спитали? Якесь сучасне рабство", – написав Левченко у Twitter, додавши емоджі фейспалму.


Нагадаємо, що Шахтар непоступливий у переговорах щодо Мудрика. "Гірники" хочуть виторгувати 100 мільйонів і блокують перехід Михайла в Арсенал. Молодий вінгер, втім, заявив про бажання змінити чемпіонат і мріє про переїзд на Емірейтс.

Не захищаючи ні Мудрика, ні, тим більше кротів. Вже набридли всі ці розмови про рабство. В тому числі і відносно продажів гравців ДК аля історія з Циганковим. Але, якщо Левченко не знає, то рабство - це коли когось утримують насильно. В даному випадку сторони підписали контракт і, вочевидь, його виконують: Мудрик зі свого боку виходячи на поле і граючи, кроти зі свого боку виплачуючи все, що повинні платити. От якщо кроти не платять, то вже рабство. Або коли будуть утримувати Мудрика насильно після закінчення строку контракту десь у підвалі. А так в рамках контакту і терміну його дії кроти вільні робити все що завгодно: захочуть, продадуть, незахочуть - не продадуть. Не зможуть продати і Мудрик не продовжить контракт - піде вільним. І ніхто нікому нічого не винен, окрім прописаного у контракті.
Аналогічно і з Циганковим (і будь-яким іншим футболістом). А то спочатку напідписують контактів, а потім починають свої права качать.
Якщо кожного разу після побажання/бзіка того чи іншого гравця типу щоб його продавали, то ніяка команда ніхріна не зіграється, тільки те і буде, що постійні купівлі-продажі кожного дня то одного то іншого гравця.
Підписав контракт - працюй на строк його дії, сподобалось - підписуй новий, не сподобалось - гуляй вільним агентом і шукай краших умов.