3 січня 2023 17:11

"Вернидуб має тренувати "Динамо" або "Шахтар": екс-зірка "Шерифа" здивувала головним мінусом українця

Колишній бразильський півзахисник Шеріфа Бруно Феліпе дав велике інтерв'ю, в якому розповів про період роботи з українським тренером Юрієм Вернідубом.


Бразилець відзначив Вернідуба як дуже сильного та різнобічного тренера, якому під силу працювати у найкращих клубах України.


«Він приділяє увагу всьому: і фізиці, і тактиці, і розбору суперників. Ви не уявляєте, які у нього навантаження. Я думав, що просто помру. Але крім цього він ще й на тактиці схиблений. Це тренер дуже високого рівня і він має тренувати великий клуб, хоча б такий, як «Шахтар», київське «Динамо».


При цьому футболіст підкреслив, що команда за часів роботи Вернідуба мала проблеми з післяматчевими серіями пенальті. Команда з пенальті поступилася Бразі в 1/16 фіналу Ліги Європи, а також програла фінал Кубка та Суперкубку країни команді Сфінтул Георге.


До того ж саме цій молдавській команді з пенальті у кваліфікації Ліги Європи програв Шахтар Солігорськ у 2020 році, який тоді очолював Вернідуб.


«Який би хороший не був наш тренер, але він тричі програв одній і тій же команді з пенальті. Це вже не випадковість. А якщо ще й Брагу додати, то виходить чотири рази поспіль команди Вернідуба програли по пенальті», – сказав футболіст в інтерв'ю Moldfootball.com.