29 грудня 2023 15:06

"Спочатку у таку можливість було важко повірити": Вернидуб розповів про проведення чемпіонату під час війни

Головний тренер криворізького Кривбасу Юрій Вернидуб поділився думкою про проведення чемпіонату України під час повномасштабної війни у нашій країні.

Влітку було ухвалено рішення про проведення чемпіонату України, незважаючи на повномасштабну війну в нашій країні. Головний тренер Кривбасу Юрій Вернидуб в інтерв'ю виданню «Домашня газета» зізнався, що спочатку скептично ставився до цієї ідеї.


«Чесно зізнаюся: спочатку таку можливість важко було повірити. Але, як бачите, нинішній чемпіонат став дійсністю. Ми граємо у футбол на зло нашому клятому ворогові. Нехай розуміє, що нас нічого не зупинить. Живемо, працюємо та дякуємо за таку можливість ЗСУ», – сказав Вернидуб.


На початку повномасштабної війни в Україні Вернидуб вступив до лав Збройних Сил України.

Нагадаємо, що спочатку Кривбас проводив домашні матчі УПЛ у Києві, але наприкінці першої частини сезону почав приймати суперників у Кривому Розі, який знаходиться всього за 100 кілометрів від зони бойових дій.

Кривбас під керівництвом Вернідуба провів 15 матчів, набрав 18 очок і посідає восьме місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.