22 грудня 2022 17:56

"Він – пастка": у Бразилії закликали не зв'язуватися з колишньою зіркою "Шахтаря" та європейських топ-клубів

Екс-вінгер Шахтаря Дуглас Коста, який зараз виступає за Лос-Анджелес Гелаксі, може перейти у Фламенго, проте експерти висловлюють скепсис щодо можливого трансферу.

32-річним бразильцем, контракт якого із нинішнім клубом діє до грудня 2023 року, цікавиться Фламенго. Футболіст і сам, за інформацією ЗМІ, хотів би повернутися грати на батьківщину.

Проте коментатор Ренато Маурісіо Прадо вважає, що для команди з Ріо-де-Жанейро буде великою помилкою підписувати Косту.


«Коста для мене – пастка. Він блискучий гравець у технічному плані, але він страждав від кількох травм і, що ще гірше, він був вкрай непрофесійний у Греміо. Згадаймо, як Греміо боровся за те, щоб не вилетіти, а він планував весілля», — сказав фахівець у коментарі UOL.


Нагадаємо, що вінгер Коста перейшов до Шахтаря з Греміо в сезоні 2009/2010 за вісім мільйонів євро і відіграв у команді чотири з половиною роки. За цей час він зіграв за «гірників» 203 матчі у всіх турнірах, у яких забив 38 голів та віддав 40 гольових передач.


На старті сезону 2015/2016 гравця продали за 30 мільйонів євро до Баварії. Також у послужному списку Кости є виступи за Ювентус із 2017 по 2022 рік із перервами на оренди. Наразі трансфермаркт оцінює гравця у два мільйони євро.