21 грудня 2022 12:05

Уейн Руні: "Роналду заявляє: "Я найкращий", а Мессі більше говорить про команду і трофеї. Я захоплююсь обома, так вони мотивують себе"

Уейн Руні порівняв Кріштіану Роналду та Ліонеля Мессі.


«Я захоплююся обома – і Лео, і Кріштіану – за те, що вони йдуть своїм шляхом.

Роналду відкрито заявляє: «Я найкращий, я хочу бути найкращим». А коли Мессі каже, він більше фокусується на команді та трофеях, які хоче завоювати. Тут немає правильного та неправильного підходу. Так дві різні людини мотивують себе.

Наразі Кріштіану переживає важкий період, і йому 37 років. Але в нього та Мессі такі досягнення, які, я думаю, ми ніколи не побачимо у виконанні іншого футболіста.

У певному сенсі вони потребували один одного, і я підозрюю, що в глибині душі вони насолоджувалися цим суперництвом. Коли Кріштіану перейшов у «Реал», вони підштовхували один одного: Роналду забивав два голи в суботу, Мессі забивав два наступного дня, і вони допомагали один одному досягати ще більших висот і забивати більше голів.

Жоден із них ніколи не працював багато у захисті. Мессі не планує відпрацьовувати в обороні 90 хвилин, але він ніколи цього і не робив, навіть молодим гравцем у «Барселоні». І зараз, у 35 років, він усвідомлює, що має заощаджувати енергію.

Ми бачимо, що Лео вибирає моменти і включається в потрібний час, щоб змінити ситуацію – і саме в цьому він був таким ефективним у Катарі», – написав колишній форвард «Манчестер Юнайтед» у колонці.