16 грудня 2022 12:40

Павлу Шкапенку – 50!

Сьогодні виповнюється 50 років відомому футболісту київського «Динамо» 90-х Павлу Шкапенку. За 6 сезонів, проведених у київському клубі, Шкапенко 6 разів ставав чемпіоном України (1993-1998) та тричі володарем національного Кубка (1993, 1996, 1998).


Від імені ФК «Динамо» Київ ювіляра привітав президент клубу Ігор Суркіс.

Шановний Павле Леонідовичу!

З нагоди Вашого ювілею прийміть від усіх динамівців і від мене особисто найщиріші вітання та найкращі побажання Вам та Вашим рідним та близьким!

Ви увійшли в історію українського футболу та київського «Динамо» як один із найталановитіших гравців на зорі незалежності. У багатьох уболівальників у пам'яті закарбувався матч Ліги чемпіонів сезону 1993/94 з «Барселоною», у якому Ваш гол посприяв блискучій перемозі нашої команди.

Ми цінуємо ваш особистий внесок у становлення українського футболу та перемоги київського «Динамо» у 90-х роках, перші чемпіонства в незалежній Україні та перші єврокубкові баталії під синьо-жовтим прапором.

У день Вашого ювілею бажаю, перш за все, якнайшвидшої перемоги в Україні у війні з окупантами, настання миру в нашій країні, а Вам особисто – здоров'я, добра та успіхів у всіх справах!

Президент ФК «Динамо»

Ігор Суркіс