15 грудня 2022 18:46

Приходив на вимогу Вернидуба: ФК "Львів" назавжди позбудеться легіонера

Бразильський вінгер Львова Вітор Пернамбуко, який зараз на правах оренди виступає за молдавський Шериф, може продовжити свою кар'єру на батьківщині.


З 24-річним вінгером переговори вже веде бразильський клуб Гояс, який виступає у вищій лізі чемпіонату Бразилії та посів 13 місце у турнірній таблиці за підсумками сезону.

Як повідомляє репортер Віктор Пімента, гравець може перейти до бразильського клубу на правах оренди з можливим правом викупу після закінчення контрактної угоди.

Зазначимо, що лівий вінгер Пернамбуко перебрався до Львова ще в лютому 2019 року з бразильського клубу Ягуаріна, проте через рік пішов в оренду до Динамо Тбілісі. Потім були ще оренди у Буде-Глімт та Шериф, проте футболіст поки що так і не може ніде закріпитися на довгий час.

Загалом за Львів гравець провів 33 матчі, у яких відзначився трьома голами. Цього сезону за Шериф він взяв участь у 22 поєдинках у всіх турнірах. На його рахунку один гол і два асисти. Трансфермаркт оцінює гравця у 500 тисяч євро.

Нагадаємо, що до молдавського клубу гравця запрошував український тренер Юрій Вернидуб, який добре знав бразильця за виступами в УПЛ.


Фото: ФК "Львiв"