11 грудня 2022 17:00
1

Роналду: "Я мріяв виграти ЧС для Португалії, але вчора мрія обірвалася. Я відданий країні"

Кріштіану Роналду прокоментував виліт збірної Португалії із ЧС-2022.


У суботу португальці поступилися Марокко (0:1) до 1/4 фіналу.


«Виграти чемпіонат світу для Португалії було моєю найбільшою та амбітною мрією у кар'єрі. На щастя, я взяв багато міжнародних трофеїв, включаючи Португалію. Але вивести ім'я нашої країни на найвищий світовий рівень було моєю найбільшою мрією.


Я боровся за це. Вперто боровся за мрію. За 16 років я 5 разів брав участь у чемпіонатах світу, грав поруч із великими футболістами та за підтримки мільйонів португальців. Я віддавав себе. Віддавав усі сили на полі. І ніколи не цурався цієї мрії.


На жаль, учора мрія обірвалася. Немає сенсу гаряче реагувати. Я просто хочу, щоб усі знали: багато було сказано, багато написано, багато спекуляцій, але моя відданість Португалії не змінилася на мить.


Я завжди був одним із тих, хто боровся за спільні цілі. І я ніколи не відвернувся б від своїх товаришів за командою та своєю країною.

Зараз мені більше нема чого сказати. Дякую Португалії. Дякую, Катаре. Мрія була прекрасною, поки тривала... Тепер залишилося дочекатися, коли час стане добрим порадником і дозволить кожному зробити власні висновки», – написав 37-річний форвард у соцмережах.

Lier, Lier... Lier!
Завжди був, є та буде (?) віданний ... людині. Тобто, собі((
Часи минули. Божий дар ще при ньому. Але відвернулася вдача.
Шкода.
Було цікаво спостерігати за футбольною конкуренцією із Мессі.
Bye bye))