2 грудня 2022 18:03

Кополовець познущався над Кобіним: відомо, за що легенда "Миная" ображений на найкращого друга

Колишній спортивний директор Миная Михайло Кополовець розповів, які у нього були стосунки із колишнім тренером закарпатського клубу Василем Кобіним.


Кобін після завершення ігрової кар'єри в Минаї перейшов на роботу тренером, а Кополовець поєднував кар'єру футболіста з роботою спортивним директором, через що між найкращими друзями виникали розбіжності.

«Коли чудак 120 кілограмів каже, що я не тягну – ти вибач. Я з молодими пацанами вставав на зважування та жодного тренування не пропустив, а Кобін мене в останньому турі УПЛ випускає.

Хлопці мені довіряли, бо я був усередині, вирішував проблеми та завдання. Це дало великий поштовх футболістам. Жодна команда під час незалежності України не пройшла за п'ять років шлях із аматорів до еліти. Я хотів зіграти у всіх дивізіонах чемпіонату України», – розповів Кополовець в ефірі проекту «Футбольний чат».

Нагадаємо, Кополовець захищав кольори Миная з 2016 по 2021 рік, подолавши з командою шлях від аматорів до команди рівня УПЛ.

Кобін очолював Минай із 2019 по 2021 рік. У дебютному сезоні на посаді головного тренера привів закарпатську команду до чемпіонства у Першій лізі.


Фото - ФК "Минай"