2 грудня 2022 09:35

Гравець Австралії: "Мессі - просто людина. Я хотів би виграти більше ЧС, ніж він"

Захисник збірної Австралії Мілош Дегенек прокоментував виступ національної команди на чемпіонаті світу 2022 року в Катарі та оцінив суперника австралійців по 1/8 фіналу, Аргентину з Ліонелем Мессі.


«Не пропустити голів у двох матчах чемпіонату світу – це щось феноменальне. І вийти з групи з шістьма очками… Ніхто не вірив у нас, окрім нас самих і тих, хто був поряд із нами. Це феноменально. Я гадаю, це історичне досягнення. Але ми не хочемо зупинятися на цьому. Ми хочемо використати цей результат як фундамент майбутнього.


Далі ми гратимемо з Аргентиною. Це буде важкий матч. Грати проти найкращого футболіста в історії. Ви можете сказати, що це просто матч 11 на 11. Але це не так. Ні 11 Мессі, він такий єдиний. Ми знаємо, що весь їхній склад — це зірки. На лавці сидять зірки – Мартінес (Лісандро. – Прим.) виходить на заміну. Їхній склад бездоганний.


Месі завжди подобався Мессі. Я вважаю його найкращим футболістом в історії. Я не думаю, що грати проти нього – це честь. Тому що він просто людина, така сама, як ми всі. Честь грати у плей-офф чемпіонату світу. Грай ми з Аргентиною чи з Польщею, це все одно велика честь – представляти Австралію до 1/8 фіналу чемпіонату світу.

Думаю, Мессі сповнений мотивації виграти турнір, адже це останній його чемпіонат світу. Він хоче закінчити його на вершині. Наше завдання — запобігти цьому. На жаль, я великий шанувальник Мессі, але я хотів би виграти більше чемпіонатів світу, ніж це зробить він», — наводить слова Дегенека ESPN.