1 грудня 2022 14:59

Алексіс Макаллістер: "Аргентина отримала із Саудівською Аравією своєчасний удар"

23-річний Алексіс Макаллістер, який на клубному рівні захищає кольори англійського «Брайтона», поділився думкою щодо гри команди Аргентини на ЧС-2022.


Напередодні, у середу 30 листопада, аргентинці у матчі 3-го туру групової стадії мундіалю обіграли збірну Польщі з рахунком 2:0 (Макаллістер став автором першого голу у поєдинку), посіли перше місце у квартеті та вийшли до 1/8 фіналу. Як відомо, свої виступи в Катарі підопічні Ліонеля Скалоні розпочали із сенсаційної поразки 1:2 від Саудівської Аравії.


«Я щасливий, адже це був переконливий виступ. Ми постійно прагнули забити. Я думаю, що ми знову стали тією командою, якою були раніше. Ми більше контролювали м'яч, були спокійні і не впадали у відчай. Ми провели чудову гру. Думаю, сьогодні була чудова гра команди, і це дає нам велику впевненість у майбутньому.


Перша гра [1:2 із Саудівською Аравією] була ударом, який наздогнав нас вчасно. Ми стали більше довіряти один одному. Ми знову стали тією командою, якою зазвичай є. Ми не впали у відчай», – заявив Макаллістер.


У 1/8 фіналу ЧС-2022 Аргентина зіграє з Австралією. Матч відбудеться 3 грудня.