28 листопада 2022 22:35

Бейл: "Якби футбол був простим, Уельс був би фаворитом на перемогу у мундіалі"

Капітан та півзахисник Уельсу Гарет Бейл поділився коментарями напередодні матчу з Англією у 3-му турі чемпіонату світу. Також валлієць відповів на запитання, чи буде ця зустріч останньою у його кар'єрі у збірній.

«Чи я відчуватиму велику відповідальність у грі з Англією? Ні, ми команда, яка дуже старанно бореться і працює, щоби можна було допомогти кожному товаришу по команді. Ми повинні досягти успіху як команда, а не виділяти одну людину, сподіваючись, що вони принесе успіх. Звичайно, ми хотіли б виграти всі матчі і ми гратимемо набагато краще, але реальність така, що футбол — це складна річ. Якби це було легко, ми були б фаворитами на перемогу у чемпіонаті світу.


Ми розчаровані результатами та нашими виступами, але ми беремо участь у чемпіонаті світу з відмінними командами, і ми завжди маємо викладатися на всі 100%. Чи є у збірної Англії слабкі місця? Так, звичайно, вони мають. Вони є у всіх. Ми виконали свою роботу, вивчили їх, і я впевнений, що вони зробили те саме. Проте вони є одним із фаворитів на перемогу в турнірі.


Чи буде матч із Англією останнім на міжнародних турнірах? Ні», - наводить слова Бейла Sport.es.