19 листопада 2022 08:23

"Як оголосять, так і будемо": гравець збірної Росії продемонстрував покірність перед режимом Путіна

Фото - ua.depositphotos.com


Захисник збірної Росії Георгій Джикія спокійно ставиться до можливого переходу національної асоціації (РФС) до Азіатської футбольної конфедерації (АФК). Гравець московського "Спартака" при цьому продемонстрував, що у нього немає своєї думки щодо цього, а він просто погодиться з рішенням чиновників своєї країни.


Про це Джикія заявив журналістам перед грою збірної Росії з Таджикистаном, пише "Матч ТВ". Він також висловив захоплення тим, що головний тренер команди Валерій Карпін перепідписав свій контракт з РФС.

"Карпін продовжив контракт зі збірною? Радий! У нас хороші стосунки – зателефоную і привітаю. Гра з Узбекистаном у гостях? Шикарно! Хотілося б, звичайно, грати в Росії. Граємо з командами з Азії? Може, потихеньку мацаємо Азію. Чи допускаю перехід в Азіатську конфедерацію? Можливо, чому ні. Як це сприймаю? Як оголосять, так і будемо сприймати", – сказав Джикія.

Нагадаємо, напередодні росіяни не змогли обіграти Таджикистан, викликавши гнів у вболівальників. Перед грою на стадіоні в Душанбе агресорам "нагадали" про терористичні удари по Україні. Крім того, в ефірі пропагандистського телеканалу "Матч ТВ" не показали виконання гімну Росії.