6 листопада 2022 10:07

Олег ГОЛОДЮК: "Через пару турів Едмар заговорить українською"

Тренер "Металіста 1925" Олег Голодюк прокоментував поразку своєї команди від "Вереса".


- Закономірна перемога "Вереса", у них сьогодні на полі був коллектив, люди бились один за одного, чого нам не вистачало. Думаю, це головна причина сьогоднішньої поразки.

- Чому другу гру поспіль суперник виглядав свіжіше?

- Нічого нового вам не скажу. Напевно, підготовка не така, психологічний стан футболістів, багато факторів. Складне запитання. Таке враження складається, що хлопці на тренування виходять з більшим бажанням, ніж на гру. З чим це пов'язано? Можливо, переживають за результат і це на них тисне. Треба працювати далі, у нас через два дні дуже складна гра проти "Металіста". Немає іншого виходу, як працювати. Вони це розуміють, але чому у них не виходить виконувати те, що вони роблять на тренуваннях, битися один за одного, будемо розбиратися. Хоча у нас дуже мало часу до наступної гри.

- Можливо у клубі є проблеми? Заборгованість по зарплаті? У "Вересі" платять добре за перемогу, наприклад.

- У нас проблем ніяких. Я не буду коментувати фінансові питання "Вереса". У нас все платять. Ставлення керівництва до клубу просто ідеальне. Це не причина сьогоднішньої поразки, це точно.

- За весь матч лише двічи пробили в площину воріт, чому така погана реалізація?

- Та ми і вдарили два в площину та п'ять загалом. Це дуже мало. Будемо відпрацьовувати на тренуваннях, мало агресії - ми самі це все бачимо. Чому сьогодні так сталось, мені важко сказати, треба проаналізувати, поговорити с хлопцями. Вони розуміють, у якій і ми зараз ситуації. Якби я зараз щось говорив чи Едмар, це виглядало б смішно. Ми тренуємо команду десять днів чи два тижні. Ми будемо разом з командою сідати і розбиратися, що сьогодні трапилось.

- Чому приходите ви на пресконференції, а Едмар ні?

- Едмар просто володіє досконально російською мовою, він не знав, що таке станеться у нашій країні. Він би залюбки поспілкувався з вами, просто я спілкуюсь українською. Я йому допомогаю у цьому питанні, обіцяю, що через пару турів він прийде.


Фото - ФК "Металіст 1925"