5 листопада 2022 22:08

"Тільки Івобі та Миколенко на рівні": фани "Евертона" задоволені грою українця, незважаючи на поразку від "Лестера"

Підопічні Френка Лемпарда зазнали поразки в домашньому матчі 15-го туру англійської Прем'єр-ліги з Лестером (0:2), пропустивши по голу наприкінці кожного з таймів.


Український лівий захисник Евертона Віталій Миколенко, як і попередніх 13 матчів в АПЛ, розпочав цю гру у стартовому складі.


Буквально від початку поєдинку гості заявили про свої наміри відвезти три очки з «Гудісон Парк». На четвертій хвилині Петсон Дака отримав передачу за межами штрафного майданчика і пробив у правий нижній кут воріт, але Джордан Пікфорд зробив шикарний стрибок і врятував свої ворота.


Перед свистком на перерву Дака ще раз перевірив Пікфорда, але й цього разу голкіпер був на висоті – переправивши м'яч кінчиками пальців за межі поля. Але цього виявилося недостатнім. Через дві хвилини Юрі Тілесманс зі штрафного пробив у ліву дев'ятку, а от голкіпер цього разу не зумів врятувати ворота.


У середині другого тайму Джеймс Меддісон міг подвоювати перевагу гостей, але м'яч після його удару влучив у штангу.

Вже під кінець матчу Меддісон допоміг своєму партнерові по команді подвоїти перевагу. Він видав пас на Харві Барнса, який точним ударом ту ж ліву дев'ятку забив другий гол у цій грі.


Фінальний свисток арбітра фіксує мінімальну перемогу «лисиць», яка дозволяє їм піднятися відразу на п'ять рядків у турнірній таблиці АПЛ.


Фанати після першої половини гри залишилися не дуже задоволеними грою Віталія Миколенко.

«Гребаний Евертон. Заберіть Коулмана та Миколенка!» - Danny Ashcroft.


"Я досі не в захваті від Миколенка, просто мало його бачу на полі", - Kanicus.

«Хай допоможе нам Бог на чемпіонаті світу з цим клоуном у воротах Пікфордом, коли у нього не буде Миколенко, щоб виручити його» – 2014 is back.

Але, незважаючи на ще один пропущений гол, Миколенко зумів покращити свою гру і фанати це гідно оцінили.


«Це був диявольський виступ Евертона. Якщо не рахувати Івобі і, можливо, Миколенка, ми були просто жахливі» – Michael3309.


«Евертон, який абсолютно шокує, такий же поганий, як і в минулому сезоні. Тільки Івобі та Миколенко зіграли на рівні» – GGGoldFan.