1 листопада 2022 23:23

Роберто Мартінес про зайву вагу Азара: "Я вважаю ці коментарі недоречними та лінивими. Еден – гравець таланту, а не фізики"

Роберто Мартінес висловився про фізичну форму Едена Азара.


«Еден Азар може мати погані ігри і може мати моменти, коли він не в кращій формі. Люди кажуть, що це через його тіло, через те, що в нього занадто багато жиру в організмі. Ну, у нього той же жир в організмі, коли він робить різницю. Ви повинні розуміти, що це гравець таланту, а чи не гравець фізичної сили.


У нього є свої сильні сторони в тому, щоб обводити суперників один в один, Якщо він грає не дуже добре, то дуже простий, лінивий коментар полягає в тому, що Еден не такий худий або атлетичний, яким має бути.


Я думаю, що це недоречний коментар, і я вважаю цей коментар лінивим. У Едена можуть бути хороші ігри та погані ігри, але в нього завжди одне й те саме тіло.

Він дуже талановитий. Він був народжений, щоб грати у футбол. Я думаю, він один із тих людей, по яких одразу видно, що для нього це не рутинна робота чи щось таке. Він має вроджений талант. Також він має чудову людську якість – він осяює кімнату, коли входить. Всім подобається його компанія, він завжди має правильні слова для молодих гравців. Йому подобається високий тиск.

Коли у вас є такий гравець як Азар, він просить м'яч і бере на себе відповідальність. Він один із тих мовчазних лідерів, з якими приємно працювати», – сказав головний тренер збірної Бельгії.