14 жовтня 2022 19:02

Найважчий нападник у світі переходить у реслінг

Колишній футболіст Адебайо Акінфенва прославився тим, що став найважчим професійним нападником у світі. Його вага в розквіті кар'єри складала 102 кілограми і він викликав фурор на всіх стадіонах, де побував.


За його плечима виступи за уельський "Баррі Таун", "Суонсі Сіті", "Міллуол", "Вімблдон" та багато інших клубів Англії. Завершував активну кар'єру Акінфенва у "Вікомі Вондерерс", де провів 250 матчів, забивши 60 голів та віддавши 40 результативних передач!


Зараз Акінфенві 40 років і він зіткнувся з новим викликом – наступного тижня англієць планує дебютувати у рестлінгу.


"Мені пощастило займатися тим, що найбільше подобалося протягом 22 років. Коли мене запитували, чим я займатимусь, коли піду на пенсію, я завжди відповідав, що шукаю нові враження.


Моя любов до боротьби завжди залишалася на задньому плані, але після того, як я закінчив із футболом, мене запитали: "Хочеш спробувати себе у боротьбі?".

"Коли займаєшся тим, що тобі подобається, все стає простіше, і я отримую від цього величезну насолоду… З іншого боку – це боляче: зламані ребра та плечі, пошкоджені очниці… Я звик кидати людей на землю, але тепер я той, хто частіше сам опиняється на землі", - резюмував Акінфенва.